Easy

Samoobslužný výčep EASY s jednoduchým zobrazením. Standartní výčepní technologie.

Medium

Samoobslužný výčep MEDIUM s jednoduchým zobrazením. Zakázková výčepní technologie.

Full

Špičkový samoobslužný výčep s mnoha funkcemi a napojením na tankové hospodářství.


Nabídky kvalitních samoobslužných výčepů!


Skvělou péči o pivo ocenil U Doktora hokejista Vladimír Vůjtek ml.

Bývalý hokejový reprezentant a vítkovický patriot si v restauraci vyzkoušel jeden ze samovýčepů !!!

Certifikát osvědčující kvalitní péči o pivo převzali z rukou obchodního sládka Radegastu Zdeňka Baszczynského otec a syn Kalinové, kteří jsou majiteli restaurace U Doktora.

 

 

Certifikát za výbornou péči o kvalitu piva Radegast získala ostravská restaurace U Doktora. Ta je proslulá takzvanými samovýčepy, které jsou umístěny u každého stolu a hosté si tak svá piva čepují sami. Certifikát je pro hosty restaurace důkazem, že provozovna dodržuje přísné podmínky pro převzetí, uskladnění i samotné čepování piva. U předání nechyběl bývalý skvělý hokejista Vladimír Vůjtek ml. Majiteli restaurace předal originální dres Radegast se svým podpisem a společně si také připili skvěle vychlazeným Radegastem, který fandí moravskému hokeji.

Bývalý reprezentant a vítkovický patriot si v restauraci vyzkoušel jeden ze samovýčepů: //„Možnost načepovat si u stolu své pivo je určitě zajímavé a zábavné. Zásadní ale je, že hospodský věnuje pivu maximální péči, protože výborná chuť je to nejdůležitější.“ //

Vladimír Vůjtek je hokejista, který tvrdost hry pro pravé chlapy pocítil na vlastní kůži. Díky své hbitosti a šikovnosti byl často terčem ataků soupeřů. Veškeré zdravotní útrapy však trpělivě překonával a svou zarputilostí a výdrží se vryl do paměti všech hokejových fanoušků.

Certifikát osvědčující kvalitní péči o pivo převzali z rukou obchodního sládka Radegastu Zdeňka Baszczynského otec a syn Kalinové, kteří jsou majiteli restaurace U Doktora. Restauraci založili před rokem a její obliba prudce roste. „Lidé vyžadují, aby služby restaurací byly na velmi vysoké úrovni. K nám chodí hlavně na výborné pivo, a proto ve spolupráci s pivovarem Radegast hodně dbáme na dodržování přísných podmínek. Certifikát tak má pro nás velkou důležitost,“ říká Martin Kalina.

Komplexní program péče o kvalitu piva v restauracích byl spuštěn v roce 1999. Počet certifikovaných hospod už načal druhou tisícovku. Restaurace U Doktora je v pořadí 49. certifikovanou provozovnou na území Ostravy.

ZDROJ: http://www.radegast.cz/hokej/zpravy/744-skvelou-peci-o-pivo-ocenil-u-doktora-hokejista-vladimir-vujtek-ml-/